LeaseRoute wordt door klanten beoordeeld met een 9,0 uit 10 op basis van 84 beoordelingen

Nieuwe bedrijfsauto’s

Filter

LEASE AUTO’S

TRANSMISSIE

BELASTINGSCHIJF

MAX. NETTO BIJTELLING

Door scherpe inkoopcondities kan LeaseRoute de gloednieuwe Peugeot Expert Premium aanbieden tegen een bijzonder scherp leasetarief. De verrassend complete Peugeot Expert Premium is onder meer voorzien van airconditioning, bijrijdersbank, elektrische raambediening, cruise control en parkeerhulp. Alle uitvoeringen, lengtes, kleuren, looptijden en jaarkilometrages zijn mogelijk.

Door scherpe inkoopcondities kan LeaseRoute deze gloednieuwe Mercedes-Benz Vito 111 CDI Lang aanbieden tegen een bijzonder scherp leasetarief. Bovendien is de auto snel leverbaar, rijden binnen 2 weken is geen enkel probleem. Deze Vito is onder meer voorzien van airconditioning, bijrijdersbank, elektrische raambediening, cruise control en een regensensor. Afwijkende uitvoeringen, lengtes, kleuren, looptijden en jaarkilometrages zijn uiteraard mogelijk. Vraag snel een offerte aan!

De Opel Combo rijdt comfortabel, is leverbaar met zeer veel verschillende motoren (inclusief extreem zuinige ecoFLEX-versies) en heeft het hoogste laadvermogen in zijn klasse. Bovendien is de compacte bestelauto te leasen voor een belachelijk laag maandbedrag. Kijk snel verder voor de mogelijkheden!

De Opel Vivaro is een van de mooiste bestelbussen op de markt. Naast de goede looks blinkt de Opel Vivaro ook uit op het gebied van binnenruimte, rijeigenschappen, laadvermogen en betrouwbaarheid. LeaseRoute biedt de Vivaro aan als complete 'Edition'. Deze uitvoering is onder meer voorzien van airconditioning, cruise control, LED-dagrijverlichting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. 

De Transporter is al 65 jaar de favoriete bestelbus van menig ondernemer. Ook al zie je het niet direct; ten opzichte van zijn voorganger is zo ongeveer alles vernieuwd. Hierdoor behoort ook de zesde generatie van de bestelauto weer tot de top in zijn klasse. De auto is koersvast, ruim, aan te kleden met ontelbare opties en toch aantrekkelijk geprijsd!

Pagina 1 van 212