LeaseRoute wordt door klanten beoordeeld met een 9,1 uit 10 op basis van 91 beoordelingen

Nieuwe personenauto’s

Filter

LEASE AUTO’S

TRANSMISSIE

BELASTINGSCHIJF

MAX. NETTO BIJTELLING

De A6 Avant is verantwoordelijk voor 2/3 van de verkopen van Audi's E-segmenter. En eerlijk is eerlijk: Hij ziet er ook een stuk aantrekkelijker uit dan zijn sedan-broer, de limousine. De afwerking is wederom perfect, de rij-eigenschappen meer dan goed en de optielijst eindeloos. De door LeaseRoute samengestelde A6 Avant sport Pro Line met 19 inch velgen is voorzien van een complete standaarduitrusting én, door onze goede inkoopafspraken, een bijzonder aantrekkelijk leasetarief. Vraag snel een offerte aan!

De gloednieuwe Audi A1 Sportback is een stuk volwassener geworden, een stuk stoerder ook. Het model is in lengte en breedte gegroeid maar ook een stuk verlaagd. Hierdoor komt de A1 een stuk meer gedrongen over. In tegenstelling tot zijn voorganger is de A1 alleen nog leverbaar met vijf portieren. De door LeaseRoute samengestelde A1 Sportback S-Line Pro Line is voorzien van een complete standaarduitrusting en, door onze goede inkoopafspraken, een bijzonder aantrekkelijk leasetarief!

Nu beschikbaar bij LeaseRoute: Gloednieuwe Toyota C-HR Hybrid Style met bijzonder uitgebreide uitrusting. Dit betreft een snel leverbare auto die tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 519,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van slechts 30 maanden.

De CLA is het wulpser gestileerde broertje van de Mercedes-Benz A-Klasse. Je kunt hem ook broer in plaats van broertje noemen; de auto is zelfs nog langer dan de Mercedes-Benz C-Klasse! LeaseRoute biedt de complete CLA Shooting Brake Business Solution Plus Upgrade met aantrekkelijke fiscale waarde tijdelijk aan voor een zeer scherp actietarief!

De nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse is even jong en dynamisch als de voorgaande edities, echter is hij volwassener en comfortabeler geworden. Dankzij het nieuwe infotainmentsysteem 'Mercedes-Benz User Experience' kun je gebruik maken van de modernste technieken die voorheen gereserveerd waren voor auto's uit de topklasse. Vraag snel een scherpe leaseofferte aan!