LeaseRoute wordt door klanten beoordeeld met een 9,0 uit 10 op basis van 84 beoordelingen

Nieuwe personenauto’s

Filter

LEASE AUTO’S

TRANSMISSIE

BELASTINGSCHIJF

MAX. NETTO BIJTELLING

Renault raakt maar niet uitgesleuteld aan de Zoë. De compacte elektrische gezinsauto onderging sinds zijn introductie in 2013 al meerdere opfrisbeurten, die hoofdzakelijk onderhuids plaatsvonden. Met de laatste reeks aanpassingen is voor het eerst ook het uiterlijk aangepakt, al beperkt zich dat tot een grotere keuze aan buitenkleuren en lichtmetaal. Het accupakket, dat dankzij een grotere capaciteit een theoretisch rijbereik van 403 kilometer biedt, blijft het belangrijkste nieuws. Vraag snel een offerte aan!

De Volvo XC40 is de jongste SUV van het Zweedse automerk. Na de succesvolle introductie van grote broers XC60 en XC90 is het nu aan de XC40 om het marktaandeel van Volvo verder te vergroten. De XC40, XC60 en XC90 zijn onmiskenbaar familie van elkaar: De voor- en achterzijde hebben dezelfde, typische stylingelementen. De door LeaseRoute aangeboden Momentum is voorzien van het Business Pack Connect, LED-koplampen, lichtmetalen velgen en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Elektrisch rijden is volwassen geworden. En dat geldt zeker voor de BMW i3. Drie jaar geleden geïntroduceerd als een bewuste keuze voor pioniers, nu een volwaardige optie voor iedereen die vol vertrouwen en optimisme de toekomst van autorijden wil omarmen. Met een actieradius die ruim voldoende is voor het dagelijks gebruik en een korte oplaadtijd die maar weinigen kunnen evenaren.

De Nissan Leaf, al even fascinerend om te zien als om te besturen, kenmerkt zich door strakke lijnen, een dynamische voorkant, een unieke multidimensionale transparante blauwe grille en een zwevend signature dak. 100% elektrische aandrijving betekent dat de auto direct reageert en u sneller op de gewenste snelheid brengt. Terwijl jij stuurt zorgt een accu onder in het chassis voor een laag zwaartepunt, dat resulteert in een perfecte wegligging. En nu met een rijbereik tot wel 378 km brengt je auto je verder dan ooit!

De Suzuki Ignis is een verrassende auto. Dat geldt net zo goed voor zijn uiterlijk als de beschikbare binnenruimte. Om te profiteren van een spaarzaam verbruik, hoef je niet persé het duurdere hybride hulpsysteem aan te schaffen. Van zichzelf is de kleine crossover namelijk al zuinig genoeg. De Ignis is tijdelijk zeer voordelig te leasen bij LeaseRoute!

Pagina 1 van 2112345...1020...Minst recente »