Nieuwe personenauto’s

Filter

LEASE AUTO’S

TRANSMISSIE

BELASTINGSCHIJF

MAX. NETTO BIJTELLING

De nieuwe Peugeot 508 gooit het over een compleet andere boeg: Strakke styling, een concurrerende prijs en standaard een zeer ruime uitrusting. De door LeaseRoute aangeboden 508 Blue Lease Active is voorzien van adaptieve cruise control, parkeerhulp voor + achter, 3D connected Nav, digitale radio en een krachtige dieselmotor. Vraag snel een scherpe leaseofferte aan!

De eerste Nissan Qashqai boorde bij zijn introductie in 2007 een compleet nieuw segment aan. De auto combineerde het formaat van een compacte hatchback met de hoge instap van een MPV. Dit alles werd overgoten met een SUV-sausje. De Qashqai werd een enorm verkoopsucces voor de Japanse autofabrikant. Inmiddels is de (recent gefacelifte) tweede generatie leverbaar en ook deze is niet aan te slepen. Vraag snel een scherpe leaseofferte aan!

De tweede generatie Volkswagen Tiguan is ruimer, comfortabeler, luxer en beter afgewerkt dan de in 2007 geïntroduceerde eerste generatie. De Comfortline Business is voorzien van alle opties die de zakelijke reiziger kan wensen. Denk aan adaptieve cruise control, navigatie, 17 inch lichtmetalen velgen en parkeersensoren voor + achter. Lease de Tiguan bij LeaseRoute vanaf slechts € 483,- per maand!

De A3 Sportback S line Edition is uitgevoerd met vele interessante opties zoals: S line interieur, S line exterieur, comfortairconditioning, middenarmsteun vóór, bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm, parkeerhulp achter, MMI navigatie, Cruise control, licht- en regensensor, Audi sound system, lichtpakket, LED-koplampen en LED instapverlichting met Audi logo.

De Volvo XC40 is de jongste SUV van het Zweedse automerk. Na de succesvolle introductie van grote broers XC60 en XC90 is het nu aan de XC40 om het marktaandeel van Volvo verder te vergroten. De XC40, XC60 en XC90 zijn onmiskenbaar familie van elkaar: De voor- en achterzijde hebben dezelfde, typische stylingelementen. De door LeaseRoute aangeboden Momentum is voorzien van het Business Pack Connect, LED-koplampen, lichtmetalen velgen en elektrisch inklapbare buitenspiegels.