Nieuwe personenauto’s

Filter

LEASE AUTO’S

TRANSMISSIE

BELASTINGSCHIJF

MAX. NETTO BIJTELLING

De CLA is het wulpser gestileerde broertje van de Mercedes-Benz A-Klasse. Je kunt hem ook broer in plaats van broertje noemen; de auto is zelfs nog langer dan de Mercedes-Benz C-Klasse! LeaseRoute biedt de complete CLA Shooting Brake Business Solution Plus Upgrade met aantrekkelijke fiscale waarde tijdelijk aan voor een zeer scherp actietarief!

De nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse is even jong en dynamisch als de voorgaande edities, echter is hij volwassener en comfortabeler geworden. Dankzij het nieuwe infotainmentsysteem 'Mercedes-Benz User Experience' kun je gebruik maken van de modernste technieken die voorheen gereserveerd waren voor auto's uit de topklasse. Vraag snel een scherpe leaseofferte aan!

De nieuwe Peugeot 508 gooit het over een compleet andere boeg: Strakke styling, een concurrerende prijs en standaard een zeer ruime uitrusting. De door LeaseRoute aangeboden 508 Blue Lease Active is voorzien van adaptieve cruise control, parkeerhulp voor + achter, 3D connected Nav, digitale radio en een motor met maar liefst 180 pk. Vraag snel een scherpe leaseofferte aan!

Sinds 2017 is Opel eigendom van PSA. Goed nieuws voor de Duitsers, want hun aanbod semi-terreinwagens is er daardoor flink op vooruit gegaan. Sinds de vrijage met de Fransen zijn daar al twee modellen bij gekomen: de Crossland X – op basis van de Peugeot 2008 – en nu de Grandland X, wat onderhuids een 3008 is. De Grandland X is duidelijk als Opel herkenbaar, compleet met de versierde C-stijl die momenteel zo typerend is voor het merk met de ‘Blitz’. Bovendien is de Opel voordeliger dan zijn onderhuidse tweelingbroer én beschikt hij over een rijkere veiligheidsuitrusting. 

De reactie op je stuurbewegingen is direct, gretig en happig. De controle in de bochten op welvende stukken wegdek is uit de kunst. De grip gaat ver. Het veercomfort is uitstekend. Daarbij is de Focus stijver en lichter, hangt hij verrassend scherp aan je gas en remt en schakelt ie met een natuurlijke souplesse. De nieuwe Ford Focus verlegt wederom grenzen als het op rijden aankomt! Lease deze sportieve hatchback nu extra voordelig bij LeaseRoute!