Nieuwe personenauto’s

Filter

LEASE AUTO’S

TRANSMISSIE

BELASTINGSCHIJF

MAX. NETTO BIJTELLING

De Tesla Model S is de eerste 100% elektrische auto waarmee je onbezorgd op vakantie kunt. De Model S heeft een minimale actieradius van 490 kilometer, het topmodel komt maar liefst 632 kilometer ver! Deze specifieke auto. voorzien van het premium interieur en metallic lak, kan nog dit jaar worden geleverd waardoor je maximaal profiteert van 4% bijtelling over de volledige fiscale waarde! Er zijn uiteraard ook andere uitvoeringen beschikbaar, neem hiervoor contact met ons op!

De Peugeot 108 is een van de best verkopende compacte auto's. En dat is niet voor niets. De kleine Fransman heeft volwassen rijeigenschappen, een pittige en tegelijkertijd zuinige motor, een rijke standaarduitrusting en een goede veiligheidsscore. De door ons aangeboden 108 is binnen twee weken leverbaar en voorzien van airconditioning, LED-dagrijverlichting, bluetooth en een radio/MP3-speler met stuurwielbediening! 

De CLA is het wulpser gestileerde broertje van de Mercedes-Benz A-Klasse. Je kunt hem ook broer in plaats van broertje noemen; de auto is zelfs nog langer dan de Mercedes-Benz C-Klasse! LeaseRoute biedt de complete CLA Business Solution Plus Upgrade met aantrekkelijke fiscale waarde tijdelijk aan voor een zeer scherp actietarief!

Met de vernieuwde e-Golf kun je maximaal 300 kilometer rijden zonder op te laden. Met een snellader vul je het accupakket binnen een uur tot 80% waardoor je nooit lang hoeft te wachten. De e-Golf heeft standaard automatische airconditioning, navigatie, adaptieve cruise control en een automatische transmissie. Profiteer nu tijdelijk van het zeer lage leasetarief!

De Volvo V90 is het perfecte voorbeeld van wat een luxe stationwagon moet zijn: Een weelderig interieur, een zeer comfortabel onderstel, enorm veel binnenruimte en een uitmuntende bouwkwaliteit. Daarnaast blinkt de V90 uit op het gebied van veiligheidsvoorzieningen en de complete standaarduitrusting. Tel daar een superscherp leasetarief bij op en je hebt de perfecte auto!