Filter

LEASE AUTO’S

TRANSMISSIE

BELASTINGSCHIJF

MAX. NETTO BIJTELLING

Ter overname: Jonge, frisse Peugeot Partner van 2018 met een zeer voordelig en uitgebreid leasecontract! Dit betreft een complete auto die boventallig is geworden bij een van onze relaties en tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het all-in leasetarief van € 299,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van 43 maanden.

Ter overname: Frisse, smaakvol uitgevoerde Range Rover Evoque SE diesel automaat met een bijzonder uitgebreide uitrusting en een lage kilometerstand. Dit betreft een snel leverbare auto die boventallig is geworden bij een van onze relaties en daardoor tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 1035,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 20.000 en een resterende looptijd van slechts 21 maanden.

Ter overname: Jonge, frisse Volkswagen Polo van juli 2018 met lage kilometerstand. Dit betreft een auto die tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het all-in leasetarief van slechts € 299,- ex btw per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van 49 maanden. Vanzelfsprekend kan het jaarkilometrage en de looptijd naar wens worden aangepast.

Ter overname bij LeaseRoute: Snel leverbare, snelle Renault Mégane Estate GT automaat met 205 pk en een zeer uitgebreide uitrusting. Deze complete auto, met lage kilometerstand, van februari 2017 kan tegen scherpe condities worden overgenomen. Het leasetarief van € 599,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van slechts 31 maanden.

Deze Audi Q7 e-tron wordt door ons aangeboden met een flinke korting op het maandbedrag. Je bespaart dus niet alleen op de bijtelling (22% voor een nieuwe Q7, 15% voor deze jong gebruikte variant), maar ook op de maandelijkse leasekosten. Vraag snel een offerte aan voor deze prachtig uitgevoerde SUV!