LeaseRoute wordt door klanten beoordeeld met een 9,0 uit 10 op basis van 86 beoordelingen
Filter

LEASE AUTO’S

TRANSMISSIE

BELASTINGSCHIJF

MAX. NETTO BIJTELLING

Ter overname: Jonge, complete Toyota Auris Touring Sports met slechts 16.000 kilometer op de teller! De Toyota is boventallig geworden bij een van onze relaties en kan daardoor tegen scherpe condities worden overgenomen. Het leasetarief van € 399,- ex btw per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van maar 46 maanden. De huidige klant biedt een overnamebonus aan ter hoogte van € 3588,- exclusief BTW.

Ter overname: Frisse, complete Citroën C4 Cactus PureTech 82pk Shine Automaat 5d. van april 2015 met een zeer voordelig leasecontract en slechts 20% bijtelling! Dit betreft een bijzonder complete auto (de Shine-uitvoering is de meest luxe uitvoering) die boventallig is geworden bij een van onze relaties en tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het all-in leasetarief van € 427,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 25.000 en een looptijd van slechts 12 maanden. Vraag snel een offerte aan!

Ter overname: Jonge, bijzonder luxe Volvo XC90 PHEV van december 2016 met zeer voordelig leasecontract en 15% bijtelling! Dit betreft een complete auto die boventallig is geworden bij een van onze relaties en tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het all-in leasetarief van € 1422,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van 38 maanden.

Ter overname: Zeer voordelige Peugeot 108 1.0 e-VTi 50kW / 68pk Active 5d. met bijzonder uitgebreid leasepakket. Dit betreft een jonge, frisse auto die boventallig is geworden bij een van onze relaties en tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van slechts € 205,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van 36 maanden. Vanzelfsprekend kan het jaarkilometrage naar wens worden aangepast. Deze Peugeot is per maand maar liefst € 50,- exclusief BTW voordeliger dan een vergelijkbare nieuwe 108!

De Captur is de stoere, compacte SUV van Renault. We bieden de auto aan in de complete Dynamique-uitvoering met automatische transmissie. Dit betekent een rijke uitrusting met standaard navigatie, lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting en climate control. De Captur is zeer snel leverbaar en het leasetarief behoort tot het laagste van Nederland!

Pagina 1 van 712345...Minst recente »