Filter

LEASE AUTO’S

TRANSMISSIE

BELASTINGSCHIJF

MAX. NETTO BIJTELLING

Nu beschikbaar bij LeaseRoute: Gloednieuwe Toyota C-HR Hybrid Style met bijzonder uitgebreide uitrusting. Dit betreft een snel leverbare auto die tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 531,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van slechts 30 maanden.

De Citroën C1 is een van de meest volwassen auto's in zijn klasse. De auto voelt op ieder vlak aan als een klasse groter. LeaseRoute kan de C1 Feel (o.a. voorzien van airconditioning, geïntegreerde radio, airconditioning, centrale deurvergrendeling en elektrische ruitbediening) snel en voor een zeer laag leasetarief leveren. Vraag nu een offerte aan!

Nu beschikbaar bij LeaseRoute: Zeer snel leverbare Volkswagen Golf 1.4 TSI 110kW/150pk DSG Highline R-Line 5d met bijzonder uitgebreide uitrusting en een lage kilometerstand. Dit betreft een extreem volle auto die tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 599,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van 48 maanden.

Ter overname: Zeer luxe Fiat 500 Cabrio in gelimiteerde (nummer 33 van in totaal 100) Riva-uitvoering. Dit betreft een complete auto met 105 pk die boventallig is geworden bij een van onze relaties en tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 490,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 20.000 en een resterende looptijd van 28 maanden. Vanzelfsprekend kan het jaarkilometrage naar wens worden aangepast.

Nu beschikbaar bij LeaseRoute: Zeer snel leverbare Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 132kW/180pk DSG 4Motion Highline 5d. met bijzonder uitgebreide uitrusting en een lage kilometerstand. Dit betreft een extreem volle auto die tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 729,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van 48 maanden.