Filter

LEASE AUTO’S

TRANSMISSIE

BELASTINGSCHIJF

MAX. NETTO BIJTELLING

Deze Volvo XC60 Inscription is van mei 2018 en bijzonder luxe uitgerust. Er is slechts 22.000 km mee gereden en de auto is zeer snel leverbaar. Denk bij het luxe uitrustingsniveau van deze SUV onder meer aan een automatische transmissie, achteruitrijcamera, High Performance Audio,  Navigatiesyteem, elektrisch bedienbare achterklep, lederen bekleding inclusief contour stoelen, stoelverwarming en 19" lichtmetalen velgen. Het leasetarief is op basis van 15.000 kilometer per jaar en 48 maanden looptijd. Dit kan vanzelfsprekend naar wens worden aangepast!

Nu beschikbaar bij LeaseRoute: Bijzonder exclusieve en unieke Audi RS6 Avant Performance Pro Line Plus voorzien van een hoge korting op het leasetarief. Dit betreft een snel leverbare auto van januari 2017 die tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 3250,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van slechts 34 maanden. Vanzelfsprekend kunnen het jaarkilometrage en de looptijd naar wens worden aangepast.

Ter overname: Dit betreft een complete auto die boventallig is geworden bij een van onze relaties en tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het all-in leasetarief van € 899,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van 39 maanden. Een langere looptijd of een ander jaarkilometrage is ook mogelijk. De huidige klant biedt een overnamebonus aan ter hoogte van € 2700,- exclusief BTW. Dit is verwerkt in het leasetarief.

Deze Peugeot 308 wordt aangeboden tegen een sterk gereduceerd leasetarief. Door het lage bijtellingspercentage van slechts 14% bespaar je, ten opzichte van een nieuw te bestellen 308 met 22% bijtelling, ook nog eens enorm op je privékosten. De maandelijkse netto besparing bedraagt maar liefst € 73,-! (Berekening gebaseerd op de belastingschijf van 40,80%)

LeaseRoute biedt aan: Een bijna nieuwe, exclusieve BMW 3-Serie Edition M Sport automaat van mei 2018 met een bijzonder lage kilometerstand. Deze speciale editie van de 3-Serie is bijzonder compleet uitgerust. Denk onder meer aan een automatische transmissie, LED-koplampen, lederen bekleding, verwarmde sportstoelen en 19 inch lichtmetalen velgen.