Filter

LEASE AUTO’S

TRANSMISSIE

BELASTINGSCHIJF

MAX. NETTO BIJTELLING

De Opel Vivaro is een middelgrote bestelwagen die in 2001 werd gelanceerd in samenwerking met Renault. De Renault-variant heeft de naam Trafic en is nagenoeg identiek. Later kwam daar nog de Nissan Primastar bij. In 2006 kreeg de Vivaro een kleine facelift, herkenbaar aan de richtingaanwijzers die verhuisten van de voorbumper naar de koplamp. In 2014 volgde een volledige nieuwe generatie, samen met de nieuwe generatie van de Renault Trafic. De door LeaseRoute, met zeer hoge korting, aangeboden Opel Vivaro is onder meer voorzien van navigatie, een trekhaak, airconditioning en een achteruitrijcamera.

Met zijn onweerstaanbare combinatie van sportief design, dynamiek en hoge functionaliteit is de BMW 3-Serie Touring inspirerend vanaf de eerste aanblik. Een optimale gewichtsverdeling, achterwielaandrijving en krachtige en uiterst efficiënte benzine- en dieselmotoren met BMW EfficientDynamics technologie zorgen voor indrukwekkende dynamiek bij een laag verbruik. De aangeboden 320iA Touring is voorzien van een aantal prachtige opties. Denk onder andere aan een automatische transmissie, een glazen panoramadak, het M Sportpakket, he Executive-pakket etc.etc. Doordat de kop er net af is kunnen we deze BMW aanbieden met een hoge korting!

Zoek je een specifieke Seat Leon (ST) met 14% bijtelling en staat de gewenste auto niet tussen het aanbod? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Door de grote vraag naar occasion lease auto's met een lage bijtelling wisselt de voorraad voortdurend. Hierdoor kan het zijn dat precies de auto die jij zoekt wel beschikbaar is, maar nog niet op de website staat. Neem daarom contact op met Bram of Teun, zij hebben altijd inzicht in de actuele voorraad jong gebruikte auto's.

Zoek je een specifieke Volvo V40 met 14% bijtelling en staat de gewenste auto niet tussen het aanbod? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Door de grote vraag naar occasion lease auto's met een lage bijtelling wisselt de voorraad voortdurend. Hierdoor kan het zijn dat precies de auto die jij zoekt wel beschikbaar is, maar nog niet op de website staat. Neem daarom contact op met Bram of Teun, zij hebben altijd inzicht in de actuele voorraad jong gebruikte auto's.

Zoek je een specifieke Volvo V60 met 7% bijtelling en staat de gewenste auto niet tussen het aanbod? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Door de grote vraag naar occasion lease auto's met een lage bijtelling wisselt de voorraad voortdurend. Hierdoor kan het zijn dat precies de auto die jij zoekt wel beschikbaar is, maar nog niet op de website staat. Neem daarom contact op met Bram of Teun, zij hebben altijd inzicht in de actuele voorraad jong gebruikte auto's.