Filter

LEASE AUTO’S

TRANSMISSIE

BELASTINGSCHIJF

MAX. NETTO BIJTELLING

Deze Volvo V60 D4 140kW/190pk Business Sport R-Design is van augustus 2018 en bijzonder compleet uitgerust. Denk onder meer aan een standkachel, automatische transmissie, bi-xenon verlichting, parkeersensoren, stoelverwarming en 18 inch lichtmetalen velgen. Ondanks dat bijna de volledige optielijst is aangevinkt, is de fiscale waarde relatief laag: € 46.400,-. Bovendien mag deze stationwagon maar liefst 1800 kilogram trekken!

De Ibiza ST is een compacte stationwagon met behoorlijk wat ruimte. Het ruimteaanbod van de Seat op de eerste zitrij is goed, op de tweede toereikend. Met de inhoud van de bagageruimte weet de Ibiza ST zeker te overtuigen, want bij normaal gebruik bedraagt het volume maar liefst 405 liter. Het leasetarief van deze occasion is bijzonder laag!

Deze Volvo V40 D3 Automaat 110kW/150pk Business Sport R-Design 5d is van januari 2018 en bijzonder compleet uitgerust. Denk onder meer aan een automatische transmissie, LED-koplampen, parkeersensoren, stoelverwarming en lichtmetalen velgen. Ondanks de vele opties is de fiscale waarde relatief laag: € 32.365,-. Bovendien mag deze sportieve hatchback maar liefst 1500 kilogram trekken!

Deze Fiat 500 wordt aangeboden tegen een sterk gereduceerd leasetarief. De auto is voorzien van airconditioning, lichtmetalen velgen, automatische transmissie en een uitgebreid audiosysteem . Aangezien deze auto een bijtelling van 21% heeft (een nieuw te bestellen 500 valt in de 22% bijtellingscategorie) bespaar je met de Fiat 500 zowel op je maandelijkse leasekosten als op je privékosten!

Deze Renault Clio wordt aangeboden tegen een gereduceerd tarief. Deze auto is o.a. voorzien van een navigatiesysteem, cruise control en airconditioning. Aangezien deze auto een bijtelling van 20% heeft, waar op een nieuw te bestellen Renault Clio de bijtelling 22% bedraagt, bespaar je dus ook nog op je privé kosten.