Filter

LEASE AUTO’S

TRANSMISSIE

BELASTINGSCHIJF

MAX. NETTO BIJTELLING

Nu beschikbaar bij LeaseRoute: Sportieve, zo goed als nieuwe Audi A1 Sportback Sport Pro Line automaat van februari 2018 met bijzonder uitgebreide uitrusting en een lage kilometerstand. Dit betreft een snel leverbare auto die tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 425,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van 48 maanden.

Nu beschikbaar bij LeaseRoute: Bijzonder exclusieve en unieke Audi RS6 Avant Performance Pro Line Plus voorzien van een hoge korting op het leasetarief. Dit betreft een snel leverbare auto van januari 2017 die tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 3250,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van slechts 34 maanden. Vanzelfsprekend kunnen het jaarkilometrage en de looptijd naar wens worden aangepast.

Ter overname: Dit betreft een complete auto die boventallig is geworden bij een van onze relaties en tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het all-in leasetarief van € 899,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van 39 maanden. Een langere looptijd of een ander jaarkilometrage is ook mogelijk. De huidige klant biedt een overnamebonus aan ter hoogte van € 2700,- exclusief BTW. Dit is verwerkt in het leasetarief.

Nu beschikbaar bij LeaseRoute: Sportieve, zo goed als nieuwe Audi A3 Sportback Sport Lease Edition automaat van maart 2018 met bijzonder uitgebreide uitrusting en een lage kilometerstand. Dit betreft een snel leverbare auto die tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 539,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van 48 maanden.

Deze Peugeot 308 wordt aangeboden tegen een sterk gereduceerd leasetarief. Door het lage bijtellingspercentage van slechts 14% bespaar je, ten opzichte van een nieuw te bestellen 308 met 22% bijtelling, ook nog eens enorm op je privékosten. De maandelijkse netto besparing bedraagt maar liefst € 73,-! (Berekening gebaseerd op de belastingschijf van 40,80%)