LeaseRoute wordt door klanten beoordeeld met een 9,1 uit 10 op basis van 90 beoordelingen

Kia heeft de Picanto recent compleet vernieuwd. Het design loopt nu weer volledig in lijn met dat van zijn grotere broers. De Picanto heeft de grootste bagageruimte in zijn klasse en is leverbaar met luxe opties zoals lederen bekleding, een draadloos oplaadsysteem voor mobiele telefoons en een volledig geïntegreerd navigatiesysteem.

Opel heeft lang de kat uit de boom gekeken, maar introduceert nu een stadsauto die in één keer doorstoot naar het erepodium van het segment. De Karl is luxer, veiliger en voordeliger dan we tot nog toe in deze klasse hebben gezien. Private lease de Karl tijdelijk zeer voordelig bij LeaseRoute!

De Micra was jarenlang het succesnummer van Nissan in het B-segment. In de loop der tijd is de auto echter aan alle kanten voorbijgestreefd door de concurrentie. Met de vernieuwde Micra gaat de Nissan echter weer vol voor verkoopsucces. De auto behoort op alle fronten tot de beste in zijn klasse. Het design is strak, de rijkwaliteiten zijn vergelijkbaar met die van benchmark Ford Fiesta, de prijs is aantrekkelijk en de standaarduitrusting ronduit riant. Vraag snel een leaseofferte aan en voor je het weet zit je achter het stuur van deze eyecatcher! 

De Ford Fiesta is recent compleet vernieuwd. Er rust een zware taak op zijn schouders; het vorige model was immers de best verkochte auto in het B-segment. LeaseRoute biedt de gloednieuwe Fiesta aan inclusief Navigation Pack, cruise control, metallic lak en vierseizoenenbanden. En dat voor een private leasetarief dat begint bij € 269,- per maand inclusief BTW / All-in!

De Polo Comfortline is zeer zuinig en uitgerust met hele fijne opties. Denk onder andere aan adaptieve cruise control, navigatiesysteem, een middenarmsteun, Boordcomputer Plus, metallic lak en een uitgebreid multimediasysteem. Deze gloednieuwe Volkswagen Polo is scherp geprijsd!

Pagina 1 van 212