Nu beschikbaar bij LeaseRoute: MINI Clubman 75kW / 102pk One Pepper Automaat 5d. met veel mooie opties! Dit betreft een auto die boventallig is geworden bij een van onze relaties en tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 575,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van slechts 24 maanden.

Nu beschikbaar bij LeaseRoute: Bijna nieuwe MINI Mini One 75kW / 102pk Salt Business 3d. met veel mooie opties! Dit betreft een auto die boventallig is geworden bij een van onze relaties en tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 485,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van slechts 24 maanden.

Deze Volvo V60 T3 110kW/150pk Polar Geartronic is van januari 2018 en bijzonder compleet uitgerust. Denk onder meer aan stuurwiel-, stoel- en achterbankverwarming, automatische transmissie, xenon verlichting, standkachel en 18 inch lichtmetalen velgen. Ondanks dat bijna de volledige optielijst is aangevinkt, is de fiscale waarde relatief laag: € 40.764,-. Bovendien mag deze stationwagon maar liefst 1500 kilogram trekken! Doordat er meerdere exemplaren tegelijkertijd zijn ingekocht kunnen we deze zo goed als nieuwe V60 aanbieden voor het uitzonderlijk lage leasetarief van € 625,- excl. BTW.

Nu beschikbaar bij LeaseRoute: Zeer snel leverbare Volkswagen Tiguan AllSpace 1.4 TSI 110kW/150pk Comfortline 7-Persoons 5d. met bijzonder uitgebreide uitrusting en een lage kilometerstand. Dit betreft een extreem volle auto die tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 775,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van 24 maanden.

Met zijn onweerstaanbare combinatie van sportief design, dynamiek en hoge functionaliteit is de BMW 3-Serie Touring inspirerend vanaf de eerste aanblik. Een optimale gewichtsverdeling, achterwielaandrijving en krachtige en uiterst efficiënte benzine- en dieselmotoren met BMW EfficientDynamics technologie zorgen voor indrukwekkende dynamiek bij een laag verbruik. De aangeboden 318iA Touring is voorzien van een aantal prachtige opties. Denk onder andere aan een automatische transmissie, licht- en regensensor, LED-koplampen, het Executive-pakket etc.,etc. Doordat de kop er net vanaf is kunnen we deze BMW aanbieden met een hoge korting!

Nu beschikbaar bij LeaseRoute: Snel leverbare Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI 110kW/150pk ACT DSG Highline 5d. met bijzonder uitgebreide uitrusting en een lage kilometerstand. Dit betreft een volle auto die tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 649,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van 45 maanden.

Nu beschikbaar bij LeaseRoute: Sportieve, zo goed als nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Limousine C180 AMG Line automaat van april 2018 met bijzonder uitgebreide uitrusting en een lage kilometerstand. Dit betreft een snel leverbare auto die tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 699,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van slechts 24 maanden. Afwijkende jaarkilometrages en looptijden zijn uiteraard mogelijk!

Nu beschikbaar bij LeaseRoute: Zo goed als nieuwe Volkswagen Polo DSG Highline met een bijzonder uitgebreide uitrusting. Dit betreft een snel leverbare auto die tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 430,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van 44 maanden. Vanzelfsprekend kunnen het jaarkilometrage en de looptijd naar wens worden aangepast.

Ter overname: Jonge, frisse Volkswagen Polo 1.0 TSI 70kW / 95PK Highline Executive van juni 2018 met een voordelig en zeer uitgebreid leasecontract! Dit betreft een uitzonderlijk complete auto die boventallig is geworden bij een van onze relaties en tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het all-in leasetarief van € 321,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van 48 maanden.

De Volvo XC40 is de jongste SUV van het Zweedse automerk. Na de succesvolle introductie van grote broers XC60 en XC90 is het nu aan de XC40 om het marktaandeel van Volvo verder te vergroten. De XC40, XC60 en XC90 zijn onmiskenbaar familie van elkaar: De voor- en achterzijde hebben dezelfde, typische stylingelementen. De door LeaseRoute aangeboden Momentum is voorzien van het Business Pack Connect, LED-koplampen, lichtmetalen velgen en elektrisch inklapbare buitenspiegels.