Ter overname: Zeer luxe, sportieve Audi A3 Sportback diesel automaat voorzien van een flinke optielijst. Het leasetarief van € 718,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 25.000 en een looptijd van 41 maanden. Een vergelijkbaar uitgeruste, nieuwe A3 Sportback is ruim € 150,- per maand duurder. De huidige klant biedt een overnamebonus aan ter hoogte van € 31,- exclusief BTW per maand! Vraag snel een offerte aan!

Ter overname: Bijzonder complete V70 die boventallig is geworden bij een van onze relaties en tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het all-in leasetarief van € 899,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 30.000 en een looptijd van 33 maanden. Een langere looptijd of een ander jaarkilometrage is mogelijk. De huidige klant biedt een overnamebonus aan ter hoogte van ruim € 4000,- exclusief BTW. Deze bonus is verwerkt in het leasetarief. Vraag snel een offerte aan!

Ter overname: Bijzonder complete, zeer jonge Opel Grandland X Business Executive van augustus 2018! Het all-in leasetarief van € 550,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een resterende looptijd van 52 maanden. De huidige klant biedt een overnamebonus aan ter hoogte van € 2250,- exclusief BTW. Deze auto is € 100,- per maand voordeliger dan een vergelijkbare nieuwe Grandland X en bovendien zeer snel leverbaar!

Ter overname: Zeer luxe, zuinige Audi A4 Avant diesel voorzien van Audi Virtual Cockpit en het fenomenale Bang & Olufsen Sound System. Dit betreft een auto die boventallig is geworden bij een van onze relaties en tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 880,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 25.000 en een resterende looptijd van slechts 19 maanden; een perfecte overbruggingsperiode tot aan het moment dat er meer bruikbare elektrische auto's beschikbaar zijn. De huidige klant biedt een overnamebonus aan ter hoogte van € 105,- exclusief BTW per maand.

Deze Volvo XC60 D3 R-Design is van januari 2017 en luxe uitgerust. Denk onder meer aan een automatische transmissie, adaptive cruise control, parkeersensoren, standkachel, stoelverwarming en een afneembare trekhaak. Deze frisse SUV kunnen wij aanbieden voor het uitzonderlijk lage tarief van € 774,- excl. BTW. Dit is een all-in leasetarief op basis van 15.000 kilometer per jaar en 34 maanden looptijd.

Ter overname: Zeer complete, frisse Peugeot 308 SW 1.6 BlueHDi 120pk Blue Lease Pack 5d met slechts 14% bijtelling! Dit betreft een prima uitgeruste auto die tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het all-in leasetarief van slechts € 599,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van slechts 20 maanden.

Ter overname: Zeer complete, frisse Peugeot 308 SW 1.6 BlueHDi 120pk Blue Lease Pack 5d met slechts 14% bijtelling! Dit betreft een prima uitgeruste auto die tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het all-in leasetarief van slechts € 579,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van slechts 21 maanden!

De 3-serie maakt sinds de jaren zeventig deel uit van het modellenprogramma van BMW, en is sindsdien het best verkopende model. De laatste 3-serie met de codenaam G20 is de zevende generatie. Vanwege de steeds strengere milieueisen is het aandeel van zescilindermotoren verkleind ten gunste van moderne viercilinder turbomotoren. Ook de huidige 3-serie is weer de norm als het gaat om rijden en sturen. Vraag snel een leaseofferte aan voor deze complete 3-Serie automaat!

Ter overname: Zeer complete, frisse Peugeot 308 SW 1.6 BlueHDi 120pk Blue Lease Executive 5d met slechts 14% bijtelling! Dit betreft een prima uitgeruste auto die tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het all-in leasetarief van slechts € 619,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van slechts 20 maanden.

Laat niets aan het toeval over. Deze premium SUV van Audi weet meteen te overtuigen met zijn comfort, stijl en dynamiek. Het is een karaktervolle verschijning met een krachtige aandrijflijn en toonaangevende technologieën. In elk detail van de Audi Q5 is het karakteristieke Q-design zichtbaar, dat staat voor dynamiek en onafhankelijkheid. Zie de markante motorkap en de aflopende daklijn, de op de schouderlijn geplaatste buitenspiegels en de smalle raampartij. De door LeaseRoute samengestelde Q5 S Line Edition is voorzien van een complete standaarduitrusting én, door onze goede inkoopafspraken, een bijzonder aantrekkelijk leasetarief. Vraag snel een offerte aan!