Deze Seat is boventallig geworden bij een van onze relaties en kan daardoor tegen scherpe condities worden overgenomen. Het leasetarief is gebaseerd op een jaarkilometrage van 12.000 en een looptijd van slechts 27 maanden. Vanzelfsprekend kan het jaarkilometrage naar wens worden aangepast. De huidige klant biedt een overnamebonus aan ter hoogte van € 750,- exclusief BTW. Deze bonus is verwerkt in het getoonde leasetarief en zal bij een concrete overname rechtstreeks op de rekening van de nieuwe klant worden gestort!

Ter overname: Zeer luxe, frisse Peugeot 3008 Blue Lease Premium van juli 2017. Dit betreft een auto die boventallig is geworden bij een van onze relaties en tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 468,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van 39 maanden. Vanzelfsprekend kan het jaarkilometrage naar wens worden aangepast.

Ter overname: Bijzonder complete, zeer jonge Opel Grandland X Business Executive van augustus 2018! Het all-in leasetarief van € 550,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een resterende looptijd van 52 maanden. De huidige klant biedt een overnamebonus aan ter hoogte van € 2250,- exclusief BTW. Deze auto is € 100,- per maand voordeliger dan een vergelijkbare nieuwe Grandland X en bovendien zeer snel leverbaar!

Ter overname: Zeer luxe, zuinige Audi A4 Avant diesel voorzien van Audi Virtual Cockpit en het fenomenale Bang & Olufsen Sound System. Dit betreft een auto die boventallig is geworden bij een van onze relaties en tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 880,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 25.000 en een resterende looptijd van slechts 19 maanden; een perfecte overbruggingsperiode tot aan het moment dat er meer bruikbare elektrische auto's beschikbaar zijn. De huidige klant biedt een overnamebonus aan ter hoogte van € 105,- exclusief BTW per maand.

Ter overname: Zeer complete, frisse Peugeot 308 SW 1.6 BlueHDi 120pk Blue Lease Pack 5d met slechts 14% bijtelling! Dit betreft een prima uitgeruste auto die tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het all-in leasetarief van slechts € 599,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van slechts 20 maanden.

De eerste Nissan Qashqai boorde bij zijn introductie in 2007 een compleet nieuw segment aan. De auto combineerde het formaat van een compacte hatchback met de hoge instap van een MPV. Dit alles werd overgoten met een SUV-sausje. De Qashqai werd een enorm verkoopsucces voor de Japanse autofabrikant. Inmiddels is de (recent gefacelifte) tweede generatie leverbaar en ook deze is niet aan te slepen. Vraag snel een scherpe leaseofferte aan!

De nieuwe Aygo maakte veel tongen los bij zijn introductie door het spraakmakende kruis op zijn neus. Het broertje van de Peugeot 108 en Citroën C1 ziet er daarmee een stuk karakteristieker uit dan zijn voorganger. De door LeaseRoute samengestelde Aygo x-play heeft metallic lak, airconditioning, bluetooth telefoonvoorbereiding, parkeerhulp en LED-dagrijverlichting. Vraag snel een offerte aan!

Deze Volvo XC40 T3 115kW/156pk Momentum is van september 2018 en bijzonder compleet uitgerust. Denk onder meer aan een adaptieve cruise control, pilot assist, LED-koplampen, parkeercamera, exterieur styling kit en 18 inch lichtmetalen velgen. Ondanks dat er vele opties zijn aangevinkt, is de fiscale waarde relatief laag: € 45.415,-. Bovendien mag deze SUV maar liefst 1600 kilogram trekken! Doordat er meerdere exemplaren tegelijkertijd zijn ingekocht kunnen we deze zo goed als nieuwe XC40 aanbieden voor het uitzonderlijk lage leasetarief van € 749,- excl. BTW.

De tweede generatie Peugeot 3008 is ruimer, comfortabeler, luxer en vooral een stuk aantrekkelijker om te zien dan de in 2009 geïntroduceerde eerste generatie. Deze zo goed als nieuwe 3008 Blue Lease Premium van 04-2018 is voorzien van zeer veel mooie opties. Denk aan een keyless entry, parkeerassistent, 18 inch lichtmetalen velgen, half leder etc. etc. etc. Lease deze 3008 bij LeaseRoute voor slechts € 575,- per maand, all-in!

Nu beschikbaar bij LeaseRoute: Bijna nieuwe MINI Mini One 75kW / 102pk Salt Business 3d. met veel mooie opties! Dit betreft een auto die boventallig is geworden bij een van onze relaties en tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 485,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van slechts 24 maanden.