De tijd dat een BMW 330 zo’n zalige zescilindermotor onder de kap had, ligt al weer even achter ons. Maar niet getreurd, de combinatie van een elektromotor en een krachtige benzinemotor maken deze Beierse plug in hybride tot een serieus snelle auto. En een zuinige ook, als het moet. De door LeaseRoute aangeboden BMW 330e 200 kW / 272 pk M Sport Edition High Executive 4d. met 15% bijtelling is voorzien van zeer veel mooie opties zoals 18 inch lichtmetalen velgen, High Executive pakket, LED koplampen en het BMW Innovation Pack!

De tijd dat een BMW 330 zo’n zalige zescilindermotor onder de kap had, ligt al weer even achter ons. Maar niet getreurd, de combinatie van een elektromotor en een krachtige benzinemotor maken deze Beierse plug in hybride tot een serieus snelle auto. En een zuinige ook, als het moet. De door LeaseRoute aangeboden BMW 330e 200 kW / 272 pk M Sport Edition High Executive 4d. met 15% bijtelling is voorzien van zeer veel mooie opties zoals 18 inch lichtmetalen velgen, High Executive pakket, LED koplampen en een elektrisch bedienbaar glazen schuifdak!

Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI PHEV GTE Highline met slechts 15% bijtelling! Dit betreft een zeer complete auto die tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van slechts 30 maanden. Vanzelfsprekend kan het jaarkilometrage naar wens worden aangepast.

De Niro combineert een bescheiden verbruik met sterke prestaties, ruimte en een opvallend design. Als je de Kia Niro voor het eerst ziet, blijf je kijken. Het moderne design is strak en stijlvol, zonder concessies aan ruimte en gemak. De Niro springt in het oog met sportieve lijnen. Hierdoor komt het ruime interieur als een nog grotere verrassing. De door LeaseRoute samengestelde Niro DynamicLine is voorzien van een complete standaarduitrusting én, door onze goede inkoopafspraken, een bijzonder aantrekkelijk leasetarief. Vraag snel een offerte aan!

De tijd dat een BMW 330 zo’n zalige zescilindermotor onder de kap had, ligt al weer even achter ons. Maar niet getreurd, de combinatie van een elektromotor en een krachtige benzinemotor maken deze Beierse plug in hybride tot een serieus snelle auto. En een zuinige ook, als het moet. De door LeaseRoute aangeboden BMW 330e met 15% bijtelling is voorzien van zeer veel mooie opties zoals lichtmetalen velgen, lederen bekleding, High Executive-pakket, LED koplampen en het navigatiesysteem 'Professional'!

De BMW X5 xDrive 40e Plug-in Hybrid heeft zowel een elektromotor als een krachtige turbo benzinemotor. Gecombineerd leveren beide krachtbronnen 313 pk, niet slecht voor een auto met slechts 14% bijtelling! De door LeaseRoute aangeboden X5 zit zeer ruim in zijn opties. Denk onder andere aan een glazen panoramadak, een trekhaak, Soft Close portieren, BMW Innovation Pack en lederen bekleding. Vraag snel een offerte aan!

Nu beschikbaar bij LeaseRoute: Gloednieuwe Toyota C-HR Hybrid Style met bijzonder uitgebreide uitrusting. Dit betreft een snel leverbare auto die tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 531,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van slechts 30 maanden.

Nu beschikbaar bij LeaseRoute: Gloednieuwe Toyota C-HR Hybrid Style met bijzonder uitgebreide uitrusting. Dit betreft een snel leverbare auto die tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 531,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van slechts 30 maanden.

Nu beschikbaar bij LeaseRoute: Zeer jonge Toyota C-HR Hybrid Dynamic met bijzonder uitgebreide uitrusting. Dit betreft een snel leverbare auto die tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 509,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van slechts 24 maanden.