Nieuwe personenauto’s

Filter

LEASE AUTO’S

TRANSMISSIE

BELASTINGSCHIJF

MAX. NETTO BIJTELLING

Toyota staat vooral bekend om haar betrouwbaarheid en niet zozeer om het spannende design. Met de nieuwe C-HR slaat het Japanse merk echter een nieuwe weg in; de cross-over heeft een zeer uitgesproken styling. Bovendien is het leasetarief verrassend scherp!

De Skoda Octavia Combi is een van de ruimste stationwagons in de compacte middenklasse. De recent gefacelifte gefacelifte Tsjech biedt ontzettend veel ruimte in combinatie met een zeer aantrekkelijke fiscale waarde. Doordat de Skoda Octavia Combi vaak wordt besteld bij LeaseRoute hebben we gunstige inkoopafspraken kunnen maken. Hier profiteren onze klanten direct van. Vraag snel een offerte aan!

De A3 Sportback S line Edition is uitgevoerd met vele interessante opties zoals: S line interieur, S line exterieur, comfortairconditioning, middenarmsteun vóór, bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm, parkeerhulp achter, MMI navigatie, Cruise control, licht- en regensensor, Audi sound system, lichtpakket, LED-koplampen en LED instapverlichting met Audi logo.

Opel heeft lang de kat uit de boom gekeken, maar introduceert nu een stadsauto die in één keer doorstoot naar het erepodium van het segment. De Karl is luxer, veiliger en voordeliger dan we tot nog toe in deze klasse hebben gezien. Lease de Karl tijdelijk zeer voordelig bij LeaseRoute!

De Seat Leon is het sportieve broertje van de Volkswagen Golf. Als Style Business Intense is de Leon bijzonder compleet uitgerust. Denk onder andere aan een navigatiesysteem met touchscreen van maar liefst 8 inch, stoere lichtmetalen velgen, een zeer uitgebreid multimediasysteem en parkeersensoren voor en achter. Ondanks de lange optielijst is de fiscale waarde bijzonder aantrekkelijk!