Onze adviseurs

Aangenaam

Wij zijn Teun Arts en Bram Brabers, leaseadviseurs van LeaseRoute. Tien jaar lang deden wij ervaring op bij de grootste leasemaatschappij van de wereld. Daar hielpen wij onze klanten bij het vinden van de juiste leaseauto. En dat is precies waar wij jou mee gaan helpen. Wij helpen je met de autokeuze, geven duidelijk advies en regelen de beste leasedeal. LeaseRoute adviseert, begeleidt en neemt de tijd voor iedere klant. Groot en klein.

Persoonlijk

Wij houden het graag persoonlijk. We kennen onze klant en checken met regelmaat of je tevreden bent. Zo weet jij wat je van ons mag verwachten en maken wij jouw verwachtingen waar.

Wij delen onze kennis graag met jou

Het leasen van een auto is niet zomaar iets. Door onze ervaring weten wij waar we het over hebben, waar we moeten zijn en waar we op moeten letten. We kunnen de kleine lettertjes dromen en leggen ze graag in gewone mensentaal aan je uit. Laat ons doen waar we goed in zijn en besteed jouw kostbare tijd aan hetgeen waar jij goed in bent!

We houden de lijntjes kort

Bij ons geen tijdrovende contactformulieren of urenlang verdwalen in vervelende telefoonmenu’s. LeaseRoute werkt met directe (mobiele) nummers, vaste contactpersonen en korte lijnen. Heb je vragen voor, tijdens of na het afsluiten van je leasecontract? Wij staan altijd voor je klaar!

Gezien de doorloopsnelheid van de occasion lease auto’s is het aanbod niet altijd up to date. Ben je op zoek zijn naar een auto en staat deze niet tussen het aanbod? Laat het ons weten en we gaan kijken of wij alsnog de gewenste auto bij je aan kunnen bieden.

Het is ook mogelijk om een leaseofferte te ontvangen van een occasion die je bij de officiële merkdealer hebt gezien. De auto dient dan minimaal aan de volgende criteria te voldoen:

Heb je een geschikte auto gevonden? Vul dan hier bij “Autokeuze gemaakt” jouw gegevens inclusief de link naar de betreffende advertentie in. Wij nemen vervolgens contact met je op en zorgen z.s.m. voor een scherpe offerte!