Nu beschikbaar bij LeaseRoute: Zo goed als nieuwe, sportieve Seat Ibiza DSG Style Business Intense met een bijzonder uitgebreide uitrusting. Dit betreft een snel leverbare auto die tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 389,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van 47 maanden.

Nu beschikbaar bij LeaseRoute: Sportieve, zo goed als nieuwe Audi A4 Avant Sport S Line Black Edition automaat van mei 2018 met een bijzonder uitgebreide uitrusting en een lage kilometerstand. Dit betreft een snel leverbare auto die tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 675,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van 47 maanden.

Ter overname: Zeer luxe, sportieve Audi A3 Sportback diesel automaat voorzien van een flinke optielijst. Het leasetarief van € 718,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 25.000 en een looptijd van 41 maanden. Een vergelijkbaar uitgeruste, nieuwe A3 Sportback is ruim € 150,- per maand duurder. De huidige klant biedt een overnamebonus aan ter hoogte van € 31,- exclusief BTW per maand! Vraag snel een offerte aan!

LeaseRoute biedt aan: Snel leverbare, zeer voordelige BMW 318iA Executive met minder dan 30.000 km op de teller. Deze auto is voorzien van LED-koplampen, sportstoelen, navigatiesysteem met bluetooth, Park Distance Control en een licht- en regensensor. Door onze goede inkoopvoorwaarden kunnen we deze bijzondere 3-Serie aanbieden voor het uitzonderlijk lage leasetarief van € 599,- excl. BTW.

Nu beschikbaar bij LeaseRoute: Jonge, frisse Volkswagen Golf Comfortline automaat met een uitgebreide uitrusting en een lage kilometerstand. Dit betreft een snel leverbare auto die tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 449,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van 47 maanden. Vanzelfsprekend is een kortere looptijd mogelijk!

Ter overname: Bijzonder luxe Jaguar I-Pace S van december 2018 met slechts 4% bijtelling over de volledige fiscale waarde! Dit betreft een auto die boventallig is geworden bij een van onze relaties en tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 1166,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van 56 maanden. Vanzelfsprekend kan het jaarkilometrage naar wens worden aangepast.

Elektrisch rijden is volwassen geworden. En dat geldt zeker voor de BMW i3. Drie jaar geleden geïntroduceerd als een bewuste keuze voor pioniers, nu een volwaardige optie voor iedereen die vol vertrouwen en optimisme de toekomst van autorijden wil omarmen. Met een actieradius die ruim voldoende is voor het dagelijks gebruik en een korte oplaadtijd die maar weinigen kunnen evenaren. De door LeaseRoute aangeboden i3s is voorzien van onder meer airconditioning, sportonderstel, parkeerhulp, Smart Key en 20 inch lichtmetalen velgen. Profiteer nu tijdelijk van dit zeer lage leasetarief; onze aanbieding behoort tot de voordeligste van Nederland!

Nu beschikbaar bij LeaseRoute: Snel leverbare Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 110kW/150pk DSG ACT Highline R-Line 5d. met bijzonder uitgebreide uitrusting en een lage kilometerstand. Dit betreft een volle auto met vriendelijke fiscale waarde die tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 699,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 15.000 en een looptijd van 50 maanden.

Ter overname: Bijzonder complete V70 die boventallig is geworden bij een van onze relaties en tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het all-in leasetarief van € 899,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 30.000 en een looptijd van 33 maanden. Een langere looptijd of een ander jaarkilometrage is mogelijk. De huidige klant biedt een overnamebonus aan ter hoogte van ruim € 4000,- exclusief BTW. Deze bonus is verwerkt in het leasetarief. Vraag snel een offerte aan!

Ter overname: Zeer luxe Volkswagen Golf GTE met slechts 7% bijtelling! Dit betreft een auto die boventallig is geworden bij een van onze relaties en tegen scherpe condities kan worden overgenomen. Het leasetarief van € 688,- per maand is gebaseerd op een jaarkilometrage van 20.000 en een looptijd van 19 maanden. Vanzelfsprekend kan het jaarkilometrage naar wens worden aangepast.