De Hyundai Kona Electric is de eerste puur elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Door zijn praktische actieradius van 390 km heb je totaal geen last van laadstress. De door LeaseRoute aangeboden Premium uitvoering kan nog dit jaar worden geleverd en is zeer luxe uitgerust. Denk onder meer aan LED-koplampen, stoelverwarming en -ventilatie, Krell Premium Audio, Head-up display en de mogelijkheid tot het draadloos opladen van je telefoon. Vraag snel een scherpe leaseofferte aan!

De Kia e-Niro komt op 1 acculading maar liefst 445 kilometer ver. Dit betekent dat er eindelijk een betaalbare elektrische auto op de markt is waarbij je niet continu hoeft te billenknijpen of je de eindbestemming haalt. De door LeaseRoute samengestelde Niro ExecutiveLine is voorzien van een uitzonderlijk complete standaarduitrusting én, door onze goede inkoopafspraken, een bijzonder aantrekkelijk leasetarief. Vraag snel een offerte aan!

De Nissan Leaf, al even fascinerend om te zien als om te besturen, kenmerkt zich door strakke lijnen, een dynamische voorkant, een unieke multidimensionale transparante blauwe grille en een zwevend signature dak. 100% elektrische aandrijving betekent dat de auto direct reageert en u sneller op de gewenste snelheid brengt. Terwijl jij stuurt zorgt een accu onder in het chassis voor een laag zwaartepunt, dat resulteert in een perfecte wegligging. En nu met een rijbereik tot wel 378 km brengt je auto je verder dan ooit!

De Tesla Model S is de eerste 100% elektrische auto waarmee je onbezorgd op vakantie kunt. De Model S heeft een minimale actieradius van 490 kilometer, het topmodel komt maar liefst 632 kilometer ver! Deze specifieke auto. voorzien van het premium interieur en metallic lak, kan nog dit jaar worden geleverd waardoor je maximaal profiteert van 4% bijtelling over de volledige fiscale waarde! Er zijn uiteraard ook andere uitvoeringen beschikbaar, neem hiervoor contact met ons op!

Met de vernieuwde e-Golf kun je maximaal 300 kilometer rijden zonder op te laden. Met een snellader vul je het accupakket binnen een uur tot 80% waardoor je nooit lang hoeft te wachten. De e-Golf heeft standaard automatische airconditioning, navigatie, adaptieve cruise control en een automatische transmissie. Profiteer nu tijdelijk van het zeer lage leasetarief!

Elektrisch rijden is volwassen geworden. En dat geldt zeker voor de BMW i3. Drie jaar geleden geïntroduceerd als een bewuste keuze voor pioniers, nu een volwaardige optie voor iedereen die vol vertrouwen en optimisme de toekomst van autorijden wil omarmen. Met een actieradius die ruim voldoende is voor het dagelijks gebruik en een korte oplaadtijd die maar weinigen kunnen evenaren.

De Hyundai Ioniq is de Koreaanse tegenhanger van de Toyota Prius. Dat kun je ook wel een beetje aan het model zien. Maar de milieuvriendelijke gezinsauto is niet zomaar een na-aper: behalve een hybride versie en een plug-in uitvoering bestaat er namelijk ook een volledig elektrische versie van. De door ons aangeboden, volledig elektrische Ioniq in Comfort-uitvoering is onder meer voorzien van navigatie, bluetooth, volautomatische airconditioning, lichtsensor en cruise control. En dat voor een leasetarief van slechts € 420,- per maand exclusief BTW / All-in!

De Opel Ampera-e is de eerste betaalbare, vol-elektrische auto met een fatsoenlijke actieradius. Op papier komt de auto maar liefst 500 kilometer ver op 1 'tank', in de praktijk zal het bereik ongeveer 350 tot 400 kilometer bedragen; nog altijd ruim voldoende voor de dagelijkse ritten. De Business+ uitvoering van de Ampera-e is bijzonder rijk uitgerust. Denk aan lichtmetalen velgen, xenon-verlichting, stoelverwarming en zelfs een verwarmd stuurwiel!

De Tesla Model X is een full-size, vol elektrische SUV met zeer opvallende vleugeldeuren achter. Het studiemodel werd al in 2012 aan het publiek gepresenteerd, het duurde echter tot september 2015 voordat het eerste productiemodel werd afgeleverd. Deze specifieke auto, voorzien van het Interior Upgrade pakket, Premium Upgrade pakket en metallic lak, kan nog dit jaar worden geleverd waardoor je maximaal profiteert van 4% bijtelling over de volledige fiscale waarde! Er zijn uiteraard ook andere uitvoeringen beschikbaar, neem hiervoor contact met ons op!