Leasecontract overnemen

Een leasecontract overnemen kan voor beide partijen een interessante oplossing zijn. LeaseRoute biedt, als onafhankelijk intermediair, de mogelijkheid om zowel je leasecontract ter overname aan te bieden, of een leasecontract over te nemen. Om het zo overzichtelijk mogelijk te houden is deze pagina opgesplitst in twee delen. Aan de linkerkant meer informatie over de mogelijkheid om een leasecontract ter overname aan te bieden, waar we rechts ingaan op de voordelen van een leasecontract overnemen. Zo brengen we beide partijen bij elkaar, zodat niemand met onnodig hoge kosten komt te zitten. Vele honderden tevreden klanten gingen je al voor.

Leasecontract aanbieden

Heb je onverwacht een zakelijke leaseauto over en kom je alleen met hoge afkoopkosten van het contract af? Of is je situatie thuis of op het werk dusdanig veranderd dat je huidige leaseauto niet meer voldoet? LeaseRoute biedt de mogelijkheid om, geheel vrijblijvend, je auto ter overname aan te bieden op onze website. Neem hiervoor contact op via ons contactformulier of bel ons op 030-2006700.

Zelf een leasecontract overnemen

Heb je nog geen leaseauto en wil je juist een leasecontract overnemen? Ook dan zit je goed bij LeaseRoute. Wij zijn namelijk de kortste route naar de beste deal. Of dat nu een nieuwe leaseauto is, een occasion lease of het overnemen van een al bestaand leasecontract.

LeaseRoute gaat actief op zoek naar iemand die het leasecontract wil overnemen

Je auto op de website van LeaseRoute plaatsen is niet het enige wat we voor je doen. LeaseRoute helpt graag verder. We gaan actief op zoek of er een goede match is te maken tussen jouw overbodige auto en de zoekvraag van een van onze klanten. Zo creëren we een win-win situatie voor alle partijen.

No cure, no pay

LeaseRoute werkt volgens het principe ‘no cure, no pay’. Je betaalt dus helemaal niets indien we geen overnamekandidaat kunnen vinden. Voor klanten die, nadat we een geschikte overnamekandidaat hebben gevonden, via LeaseRoute een andere leaseauto bestellen, rekenen we voor deze dienst een gereduceerd tarief.

Voordelen van een leasecontract overnemen

Het overnemen van een leasecontract is een interessante optie. Helemaal als je wensen wat betreft de auto flexibel zijn. Of als je toevallig je ideale auto tegenkomt waarvan het leasecontract kan worden overgenomen. In vele gevallen is het mogelijk om een kortlopend contract aan te gaan tegen de lage kosten van een langlopend contract. Er is vaak zelfs de mogelijkheid om een overnamebonus te ontvangen. Doordat de latende klant afkoopkosten moet betalen komt het geregeld voor dat er een financiële bijdrage wordt geboden bij het overnemen van het lopende contract. Zo wordt het nog aantrekkelijker gemaakt. In de meeste gevallen wordt er tevens soepeler omgesprongen met het kredietacceptatiebeleid waardoor dit ook voor startende ondernemers een gunstige manier kan zijn om een leaseauto te rijden

Interesse om een leasecontract over te nemen?

In verschillende situaties is het ideaal om een leasecontract over te nemen. Bijvoorbeeld als je tijdelijk een leaseauto nodig hebt. Shortlease opties zijn vaak erg duur door de korte periode, een leasecontract overnemen is dan een veel goedkoper alternatief. Heb je interesse om zelf een voordelig leasecontract over te nemen? In de regel zien wij het overnemen van een leasecontract als een occasion lease. Het aanbod van leasecontracten dat je kunt overnemen vind je hier terug.

Bekijk ons aanbod occasion leaseauto’s
Waarom een leasecontract overnemen via LeaseRoute

Wij houden het contact graag persoonlijk. Zo checken we met regelmaat of je tevreden bent, bereik je ons tussen 09:00 en 18:00 direct op ons (mobiele) nummer zonder dat je verdwaalt in computergestuurde telefoonmenu’s. Korte lijnen en leaseadviseurs die altijd voor je klaarstaan. Maar we gaan verder, wij bieden de kortste route naar de beste deal en begeleiden je van A tot Z! Jij kunt doen waar jij goed in bent, terwijl wij doen waar wij goed in zijn. Het vinden van de goedkoopste lease bedrijfswagen.

LeaseRoute is;

Heb je al een offerte ontvangen van een andere leasemaatschappij? Wij controleren graag of je de best mogelijke deal hebt ontvangen. Laat ons je lease offerte vergelijken

Selectie van beschikbare Leasecontract overnemen

Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 48V MHEV Comfort Smart DCT 5d. (Nieuwe auto incl. overnamebonus!)
Occasion Lease
€649,-
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 48V MHEV Comfort Smart DCT 5d. (Nieuwe auto incl. overnamebonus!)
Hybride / Benzine Hybride / Benzine
AutomaatAutomaat
Polestar 2 78kWh Dual Motor Launch Edition 5d. (408pk + slechts 8% bijtelling!)
Occasion Lease
€853,-
Polestar 2 78kWh Dual Motor Launch Edition 5d. (408pk + slechts 8% bijtelling!)
Volledig elektrisch Volledig elektrisch
AutomaatAutomaat
Volkswagen Golf 1.0 TSI 81KW Life 5d (korte looptijd!)
Occasion Lease
€519,-
Volkswagen Golf 1.0 TSI 81KW Life 5d (korte looptijd!)
Benzine Benzine
HandgeschakeldHandgeschakeld