Leasecontract overnemen

Auto over?

Heb je onverwacht een zakelijke leaseauto over en kom je alleen met hoge afkoopkosten van het contract af? Of is je situatie thuis of op het werk dusdanig veranderd dat je huidige leaseauto niet meer voldoet? LeaseRoute biedt de mogelijkheid om, geheel vrijblijvend, je auto ter overname aan te bieden op onze website. Vele honderden tevreden klanten gingen je voor!

LeaseRoute doet meer

Je auto op de website van LeaseRoute plaatsen is niet het enige wat we voor je doen. LeaseRoute helpt graag verder. We gaan actief op zoek of er een goede match is te maken tussen jouw overbodige auto en de zoekvraag van een van onze klanten. Zo creëren we een win-win situatie voor alle partijen.

No cure, no pay

LeaseRoute werkt volgens het principe ‘no cure, no pay’. Je betaalt dus helemaal niets indien we geen overnamekandidaat kunnen vinden. Neem contact met ons op om de voorwaarden te bespreken. Voor klanten die, nadat we een geschikte overnamekandidaat hebben gevonden, via LeaseRoute een andere leaseauto bestellen, rekenen we voor deze dienst een gereduceerd tarief.

Je interesse gewekt?

Laat je gegevens achter via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je interesse om zelf een voordelig leasecontract over te nemen? Bekijk dan ons aanbod occasion lease.