Leasecontract overnemen

Een leasecontract overnemen kan voor beide partijen een interessante oplossing zijn. LeaseRoute biedt de mogelijkheid om zowel je leasecontract ter overname aan te bieden of een leasecontract over te nemen. Om het overzichtelijk te houden is deze pagina opgesplitst in twee delen. Aan de linkerkant meer informatie over de mogelijkheid om een leasecontract ter overname aan te bieden, waar we rechts ingaan op de voordelen van een leasecontract overnemen. Zo brengen we beide partijen bij elkaar zodat niemand met onnodig hoge kosten komt te zitten. Vele honderden tevreden klanten gingen je al voor.

Leasecontract aanbieden

Heb je onverwacht een zakelijke leaseauto over en kom je alleen met hoge afkoopkosten van het contract af? Of is je situatie thuis of op het werk dusdanig veranderd dat je huidige leaseauto niet meer voldoet? LeaseRoute biedt de mogelijkheid om, geheel vrijblijvend, je auto ter overname aan te bieden op onze website. Neem hiervoor contact op via ons contactformulier of bel ons op 030-2006700.

Zelf een leasecontract overnemen

Heb je nog geen leaseauto en wil je juist een leasecontract overnemen? Ook dan zit je goed bij LeaseRoute. Wij zijn namelijk de kortste route naar de beste deal. Of dat nu een nieuwe leaseauto is, een occasion lease of het overnemen van een al bestaand leasecontract.

LeaseRoute gaat actief op zoek naar iemand die het leasecontract wil overnemen

Je auto op de website van LeaseRoute plaatsen is niet het enige wat we voor je doen. LeaseRoute helpt graag verder. We gaan actief op zoek of er een goede match is te maken tussen jouw overbodige auto en de zoekvraag van een van onze klanten. Zo creëren we een win-win situatie voor alle partijen.

No cure, no pay

LeaseRoute werkt volgens het principe ‘no cure, no pay’. Je betaalt dus niets indien we geen overnamekandidaat kunnen vinden. Voor klanten die, nadat we een overnamekandidaat hebben gevonden, via LeaseRoute een andere leaseauto bestellen, rekenen we voor deze dienst een gereduceerd tarief.

Voordelen van een leasecontract overnemen

Het overnemen van een leasecontract is een interessante optie. Helemaal als je wensen wat betreft de auto flexibel zijn. Of als je toevallig je ideale auto tegenkomt waarvan het leasecontract kan worden overgenomen. In vele gevallen is het mogelijk om een kortlopend contract aan te gaan tegen de lage kosten van een langlopend contract. Er is vaak zelfs de mogelijkheid om een overnamebonus te ontvangen. Doordat de latende klant afkoopkosten moet betalen komt het geregeld voor dat er een financiële bijdrage wordt geboden bij het overnemen van het contract. Zo wordt het nog aantrekkelijker gemaakt. In de meeste gevallen wordt er tevens soepeler omgesprongen met het acceptatiebeleid waardoor dit ook voor startende ondernemers een gunstige manier kan zijn om een leaseauto te rijden

Interesse om een leasecontract over te nemen?

In verschillende situaties is het ideaal om een leasecontract over te nemen. Bijvoorbeeld als je tijdelijk een leaseauto nodig hebt. Shortlease opties zijn vaak erg duur door de korte periode, een leasecontract overnemen is dan een veel goedkoper alternatief. Heb je interesse om zelf een voordelig leasecontract over te nemen? In de regel zien wij het overnemen van een leasecontract als een occasion lease. Het aanbod van leasecontracten dat je kunt overnemen vind je hier terug.

Bekijk ons aanbod occasion leaseauto’s
Waarom een leasecontract overnemen via LeaseRoute

Wij houden het contact graag persoonlijk. Zo checken we met regelmaat of je tevreden bent, bereik je ons tussen 09:00 en 18:00 direct op ons (mobiele) nummer zonder dat je verdwaalt in computergestuurde telefoonmenu’s. Korte lijnen en leaseadviseurs die altijd voor je klaarstaan. Maar we gaan verder, wij bieden de kortste route naar de beste deal en begeleiden je van A tot Z! Jij kunt doen waar jij goed in bent, terwijl wij doen waar wij goed in zijn. Het vinden van de goedkoopste lease bedrijfswagen.

LeaseRoute is;

Heb je al een offerte ontvangen van een andere leasemaatschappij? Wij controleren graag of je de best mogelijke deal hebt ontvangen. Laat ons je lease offerte vergelijken

Selectie van beschikbare Leasecontract overnemen

Tesla Model 3 Standard Range Plus RWD 4d. (Inclusief overnamebonus!)
Occasion Lease
€671,-
Tesla Model 3 Standard Range Plus RWD 4d. (Inclusief overnamebonus!)
Volledig elektrisch Volledig elektrisch
AutomaatAutomaat
Opel Corsa-e 50kWh Level 2 11kW 3-fase 5d. (Nieuwe auto voor de prijs van een occasion!)
Occasion Lease
€499,-
Opel Corsa-e 50kWh Level 2 11kW 3-fase 5d. (Nieuwe auto voor de prijs van een occasion!)
Volledig elektrisch Volledig elektrisch
AutomaatAutomaat
BMW 5-serie Touring 530e High Executive Automaat 5d.
Occasion Lease
€889,-
BMW 5-serie Touring 530e High Executive Automaat 5d.
Hybride / Benzine Hybride / Benzine
AutomaatAutomaat