Waarom LeaseRoute?

Waarom kiezen voor LeaseRoute?

Wij hebben simpelweg de beste deals voor jouw leaseauto.

Het internet staat vol met aanbiedingen voor de goedkoopste leaseauto. Alle aanbieders verkondigen het voordeligst te zijn, de meest flexibele overeenkomst te hebben en het meeste waar voor je geld te bieden. Door de bomen zie je het bos niet meer en een goede vergelijking maken is praktisch onmogelijk. Hier komt LeaseRoute om de hoek kijken.

Onze dienstverlening heeft onze klanten een flinke kostenbesparing opgeleverd. Waarom zouden we dit niet voor jou of jouw organisatie kunnen realiseren?

Je geeft bij ons de randvoorwaarden aan en wij gaan vervolgens vanuit onze ervaring en expertise de beste deal voor jouw leaseauto regelen. Voor deze dienstverlening brengen we niets in rekening. Wij doen het uitzoekwerk en vergelijken meerdere partners en hun aanbod zodat je jouw kostbare tijd elders kunt besteden. Wij bieden de kortste route naar de beste deal en begeleiden je van A tot Z!

Verder is het ook mogelijk om ons vrijblijvend het huidige wagenpark te laten analyseren. Wellicht zien wij mogelijkheden om een kostenbesparing te realiseren. We doen dit graag, ook al heb je slechts 1 auto!

Is je interesse gewekt? Neem dan eens een kijkje op de rest van onze website of neem contact op voor een persoonlijk gesprek. Wij helpen je vanzelfsprekend graag!

Lees hier de referenties van onze tevreden klanten.

Addertje boven de streep

Het laagste leasetarief betekent niet automatisch de beste deal. Onder andere de meerprijs per extra gereden kilometer, de hoogte van het eigen risico bij schade en de kosten van extra services zoals winterbanden zijn van invloed op de totale kosten van het leasecontract. LeaseRoute bekijkt en vergelijkt het totaalpakket en regelt de beste overeenkomst voor jou.

Ontzorging

Minstens zo belangrijk als het financiële plaatje is de mate van ontzorging. Dit is immers een van de belangrijkste redenen waarom je gaat leasen. LeaseRoute bekijkt welke leasemaatschappij het beste aansluit bij je wensen.

Kortom

  • 100 % onafhankelijk.
  • De scherpe tarieven van de grote leasemaatschappijen, de service van de adviseur om de hoek.
  • Begeleiding door je vaste contactpersoon, van bestelling tot aflevering.
  • Van 8:00 uur tot 18:00 uur bereikbaar voor al je vragen.
  • Geen wollige termen, maar duidelijke taal.
  • We werken alleen met de meest gerenommeerde partners.
  • Geen dure pakken en snelle auto’s, maar degelijk advies.

Gezien de doorloopsnelheid van de occasion lease auto’s is het aanbod niet altijd up to date. Ben je op zoek zijn naar een auto en staat deze niet tussen het aanbod? Laat het ons weten en we gaan kijken of wij alsnog de gewenste auto bij je aan kunnen bieden.

Het is ook mogelijk om een leaseofferte te ontvangen van een occasion die je bij de officiële merkdealer hebt gezien. De auto dient dan minimaal aan de volgende criteria te voldoen:

Heb je een geschikte auto gevonden? Vul dan hier bij “Autokeuze gemaakt” jouw gegevens inclusief de link naar de betreffende advertentie in. Wij nemen vervolgens contact met je op en zorgen z.s.m. voor een scherpe offerte!